Prin inregistrarea ca utilizator pe site-ul www.JolieFlowers.ro iti vor fi solicitate o serie de date personale, precum numele si prenumele, adresa de e-mail, data nasterii, dar si alte informatii cu caracter personal,. Aceste date permit identificarea ta ca utilizator al serviciului www.JolieFlowers.ro si ne ajuta la prelucrarea comenzilor. De asemenea, pentru a te abona la newsletterul sau alertele www.JolieFlowers.ro va trebui sa ne comunici o adresa de e-mail valida precum si alte date legate de tine.

JolieFlowers.ro certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare.

Te asiguram ca aceste date personale vor fi folosite exclusiv de societatea care opereaza www.JolieFlowers.ro, in scopurile pentru care au fost colectate si pentru care ti-ati exprimat acordul. Ele nu vor fi instrainate catre terti.